Despre Mine

Cabinet individual de psihologie Elizabeta Costache

Despre Mine

Ma numesc Elizabeta, sunt Psiholog-Psihoterapeut acreditat, detin atestatul de libera practica din 2017, timp in care am acumulat peste 4500 – 5000 de ore de terapie.

 In tot acest timp am ales sa imi continui pregatirea profesionala prin participare la cursuri si programe de aprofundare a cunostintelor si experientelor din punct de vedere psihologic, sa adaug tehnici si instrumente practice pentru lucrul cu clientii pe cele mai diferite situatii:depresie, anxietate, stima de sine, trauma si post-trauma, ganduri existentiale, pierdere si doliu, relatii de cuplu si relatii interpersonale deficitare, dezvoltare personala si emotionala, etc.

Imi manifest cu pasiune rolul de terapeut, iar daca ma gandesc la psihoterapie ca la o meserie, este o meserie care m-a ales, dupa ani de experimentare in diverse alte domenii si dupa ani de experimentare nu neaparat voluntara a diverselor situatii la care viata ne expune in complexitatea ei.

Nu m-am nascut terapeut, nici macar nu a fost visul copilariei mele. Psihologia a fost o alegere spontana a adolescentei, fara scop profesional initial, insa timpul, dinamica vietii si oamenii intalniti pe parcurs m-au adus in acest rol , atunci cand am fost real pregatita emotional sa fiu mai mult decat un absolvent de scoala in acte.

Imi place sa cred despre mine ca sunt in primul rand om, cu trairile si experientele mele personale, bune sau mai putin bune, normale si umane, acumulate in anii de viata de pana acum, la  acest statut adaugand ani de scoli si cursuri si studiu de specialitate, devenind astfel psihoterapeut, pregatit sa sustin procesul terapeutic al clientului cu toata fiinta mea.

Contactează-mă pentru mai multe informații!